Duguláselhárítás Érd logo

Dugulás ellen tippeink:Dugulás kialakulhat akár a mosogatóban, a kád, vagy zuhanytálca lefolyójában, a WC-ben, az udvaron vagy bármilyen lefolyóban.

Dugulás alakulhat ki az udvaron, a gyűjtőaknákban, a elvezető Csatorna bármely pontján.

Dugulás a lakáson belül:

A dugulást sok esetben a rosszul kiépített lefolyórendszer okozza. Nincs megfelelő lejtés, a csatlakozásoknál drasztikusan csökkentették az átmérőt, stb. Csőhibából adódó dugulások esetében a duguláselhárítás csupán időszakos megoldás, hiszen a szennyeződés ismét le fog rakódni ami ismételt duguláshoz vezet. A megoldást a megfelelő lefolyórendszer kialakítása jelentené!

Dugulás a konyhában:

Leggyakoribb dugulás az alacsony vízhozamú vízmelegítők alkalmazása során tapasztalunk. Nincs megfelelő mennyiségű víz, ami a szennyeződést elmosná, így egyértelműen rövid időn belül kialakul a dugulás.

Dugulás a fürdőben:

Dugulás alakul ki a fürdőben is a számtalan kozmetikum, illatszer és vegyianyag lerakódásától. Szappan, habfürdő, hajzselé és még sorolhatnánk hosszasan, mi is tudja kialakítani a dugulást.

Dugulás a WC-ben:

A dugulás leggyakoribb oka a beleejtett papírtekercs, az eltüntetésre szánt konyhai ételmaradékok, beesett nagyobb tárgyak mind a duguláshoz vezetnek. A dugulás kialakulásában nagy szerepe van a nagy divatnak örvendős WC illatosítónak is.

Dugulás az udvarban:

A dugulás kialakulhat a csatornában, a gyűjtőaknákban, ami természetesen több okból is kialakulhat.

Dugulás a csatornában:

A dugulás, akár a lakáson belül, kialakulhat a helytelen kivitelezés okán is, nem megfelelő lejtés, hirtelen keresztmetszet szűkülés, stb. A dugulást okozhatja nagyobb fáknak a csatornába beburjánzó gyökérzete is.

Dugulás összefolyókban:

A dugulást leggyakrabban a karbantartás hiánya okozza. Időnként érdemes átmosatni, kitakarítani az összefolyókat. A dugulásért számtalan szennyeződés felelős. Falevelek, ágak, homok, sóder, föld, sár és még mi nem található meg egy udvarban!? A fedelek lehetőleg legyenek a helyükön, időnként ellenőrizzük az öszefolyók állapotát, garantáltan elkerüljük a következő dugulást!

Műszeres csőrepedés keresés:

Rejtett csőtörések vizsgálata, nem látható csőrepedések műszerrel való keresése. A műszeres csőrepedés keresés lehetővé teszi a csőtörések, csőrepedések pontos megtalálását. Ezáltal elkerülhető a teljes vízvezeték feltárása a csőtörés helyének megtalálásához. Dugulás-elhárítás:- WC-ék, mosdók, mosogatók, padlóösszefolyók, pissuárok, kádak és egyéb lefolyók gépi tisztítása, spirálozása. Eldugult WC-ék, fürdőszobák, konyhák és ejtő-vezetékek gépi tisztítása és dugulásmentesítése. Dugulás-elhárítás falban. Dugulások megszüntetése földben.
Dugulásmentesítés falbontás nélkül:
Csatornakamerázás:- rendszeresen visszatérő dugulások, csatornafolyások okainak kiderítése. Lefolyó vezetékek bontás nélküli hibakeresése, vizsgálata kamera segítségéve. Aknák, csatornák állapotfelmérése, csatornatörés, süllyedés, gyökérbenövések keresése csőkamerával . Függőleges és vízszintes szakaszon egyaránt.
Visszahívás kérelem:
Email *

Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?

Bármi más információ (telefonszám)