Duguláselhárítás Érd logo

Kamerás csővizsgálat Érd-en:

Korszerű kamerás csatornavizsgáló rendszerrel falbontás, illetve ásás nélkül 50 mm átmérő fölötti csővezetékek vizsgálatát tudjuk vállalni

Profi kamerás csővizsgálat:

A kamerás csővizsgálat az egyik, ha nem a leghasznosabb módszer a duguláselhárító szakemberek eszközei között. Hiszen ennek segítségével tökéletesen szemügyre vehető és megvizsgálható bármely csőrendszerünk belseje. Így egy kamerás csővizsgálat alkalmazásával könnyedén megtalálható a gondot okozó dugulás, ráadásul minden egyéb rendellenességre is azonnal fény derül.
 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.

 • Partnerünk:

  ABC duguláselhárítás bemutatása:

  ABC duguláselhárítás

  Cégünk vízvezeték szereléssel és duguláselhárítással foglalkozik immáron 2006-óta. Szakembereink vízvezeték szerelők és szakmunkások akik alkotják. Minden elvégzett munkánkra 7 nap garanciát vállalunk, a számla igazolásával. Számos referencia képeink és videóink vannak mint vízvezeték szerelés és duguláselhárítással kapcsolatban. Vállalunk wc, mosogató, kád, fürdőszoba, zuhanyzó, csatorna duguláselhárítást és vízvezeték szerelést. Látogasson el weboldalunkra ( ABC duguláselhárítás ) ahol árainkról és referenciáinkkal kapcsolatban is tájékozódhat.

 • Partnerünk:

  Bojler szerelés fix áron:

  bojler szerelés

  A melegvíz egyik feltétele a bojler megléte, lehet ez ipari vagy egy kis háztartás bojlere az nem számít. Valaminek fel kell melegíteni a vizet és ha ez nincs meg akkor marad a hidegvíz lehetősége amit nem igazán szeret mindenki. Cégünk bojlerszereléssel és cseréjével foglalkozik immáron pár éve. Egy bojler szerelése nem tart olyan sokáig és az árak sem olyan magasak mint egy vízvezeték szerelésnél. Látogasson el weboldalunkra ahol megismerkedhet a bojler szerelés titkaival és lépéseivel.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.


Kamerás csővizsgálat Érden:

Sőt, azért is roppant hasznos egy kamerás csővizsgálat, mert a segítségével elkerülhető a fal megbontása is, hiszen enélkül tudjuk beazonosítani a dugulás pontos helyét és kiterjedését. Ezzel pedig rengeteg időt és pénzt is megspórolunk. S legalább ugyanilyen remek tulajdonsága, hogy a kamera által készített felvételekből jól látható a csővezetékek minden apró sérülése, meghibásodása is. Sőt, ha vissza-visszatérő dugulással küzdünk, akkor egy kamerás csővizsgálat segíthet végre feltárni ennek a kiváltó okát vagy okait is. De egy duguláselhárítás után készült felvétel azt is garantálja a számunkra, hogy az adott csőszakasz tökéletesen lett kitisztítva, hiszen ott a bizonyíték erre a képernyőn.

Kérje a kamerás csővizsgálatot a BL Online-tól!

Ha csupán szeretné tudni, hogy milyen állapotban is vannak a csövek az otthonában, vagy már egy kialakult problémát szeretne a kamerás csővizsgálat segítségével orvosolni, akkor is számíthat a szakértelmünkre és a legmodernebb eszközeinkre. Így fényt derítünk minden apró, mégis jelentős hibára, sérülésre, amiket aztán a megfelelő módon kezelünk is. Éljen Ön is ezzel a remek lehetőséggel! Figyelem probléma megelőzése! A probléma megelőzése rendkívül fontos, ezért duguláselhárítás szolgáltatásunk mellett szeretnénk figyelmébe ajánlani kamerás csővizsgálatunkat. Ez a legjobb módja a rejtett hibák kiszűrésének, így kisebb az esély egy esetleges duguláselhárítás szükségességére. Ha videós cső- vagy csatornavizsgálatra van szüksége, duguláselhárítás szolgáltatást keres hívjon bennünket bizalommal.
Visszahívás kérelem:
Email *

Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?

Bármi más információ (telefonszám)