Duguláselhárítás Érd logo

Duguláselhárítás házilag ingyen Érd-en:

Vegyük az egyik leggyakrabban szereplő játékosunkat, a WC-kagylót. Sok 20-30 éves WC-csésze van még használatban, amelyekre a hosszú évek során vízkő rakódott le belül. Ez csökkenti az áteresztő képességét. Dugulás esélye még nagyobb, ha nem csupán természetes anyagok kerülnek bele a w-be, hanem beleejtettünk, ne adjisten beledobtunk ezt-azt.

Mosogató lefolyó. A kőkorszakban, Frédi és Béninél sokkal egyszerűbb volt, a konyhamalac mindent benyelt, ami csak a szájába került. Legtöbbünk azonban nem rendelkezik konyhamalaccal. Marad a mosogató lefolyó, amivel igyekszünk sok mindent megetetni, de van amikor az is megcsömörlik. Nem szereti a odakozmált étel tisztításából keletkező szenes hulladékot, a kávézaccot, a kiáztatott teát, a túl sok mosogatószert, sőt, a hideg vizet sem.

Fürdőszobai lefolyó. Lehet probléma a kád lefolyóval, mosdó lefolyóval, különösen ha előbbiek még a mosógéptől is kapnak áldást. A hajszálak tuti dugulás előidézők. A kimosott ruhák foszlányai úgy szintén. Ha még ehhez habfürdő és más vegyi anyagok is hozzájönnek, kész a recept. De hogy nem legyen ilyen szomorú a kép, olvasson a dugulás megelőzéséről!
Visszahívás kérelem:
Email *

Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?

Bármi más információ (telefonszám)