Duguláselhárítás Érd logo

Duguláselhárítás most!

Cégünk bármilyen duguláselhárító munkát könnyedén fog megoldani! Hívjon minket, és már repülünk is, éjjel-nappal működő gyorsszolgálatunkkal.

Hogyan dolgozunk?

Rendesen, cégünk azért volt képes több, mint 20 éven át fennmaradni, mert minden duguláselhárítási munkát úgy végeztünk, mintha a saját lakásunkba lenne. Csak akkor bontjuk fel a fürdőszobát, vagy ássuk fel a kertet, amikor a helyzet feltétlen megkívánja. Duguláselhárítóink kifejezetten figyelnek arra, hogy a duguláselhárítást követően minden esetben rendet hagyjanak maguk után, legyen az egy fürdőszoba felmosása, vagy egy kertben a föld elhordása, vagy ledöngölése.

Mikor szállunk ki?

Bármikor, az év minden napján éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. Hívjon minket és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Azok mellett, hogy bizonyítottan rendet rakunk magunk után, mely olvasható a duguláselhárítás garanciális minőség blogunkban ügyfeleink elégedettsége is fontos számunkra, ezért minden visszatérő ügyfelünknek 20% kedvezményt nyújtunk – a korábbi számla ellenében. Továbbá duguláselhárításainkra garanciát vállalunk, melyről bővebben itt olvashat

10 jó tanács a dugulás megelőzős érdekébení:

  • A dugulás megelőzés érdekében, a sütő olajat ne meleg, hanem hideg vízzel hígítsuk fel és úgy öntsük a WC-be mert meleg vízzel dugulás okozója lehet.
  • Amikor nem darabos ételt mosogatunk, el ne használjunk szűrőt, mert lelassítja a víz áramlását és nem tudja a víz átmosni a csővezetéket ,ellenkező esetben dugulás keletkezhet.
  • Ha nem mosunk hajat fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, ne használjunk szűrőt, mert lassítja vizet és ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.
  • Ha a dugulás elkezdődött, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben többet árt, mint használ.
  • A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó rendszerébe havonta egyszer egy nagylábos lobogó vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.
  • Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen öntsünk bele egy vödör vizet, mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet.
  • A dugulás megelőzés miatt havonta egyszer húzzuk le a WC-tartályt és öntsünk mellé egy vödör vizet, a csővezetéket teljes keresztmetszetébe átmossa. ellenkező esetben dugulás keletkezhett.
  • Évente egyszer tisztítsuk a szifonokat, mert ellenkező esetben dugulás keletkezhet benne.
  • Használjunk vízben oldódó WC-papírt, mert ellenkező esetben a WC-papír nem tud feloldódni a vízben, és le tud rakódni a csővezetékben, és dugulás okozója lehet.
  • A dugulás megelőzés érdekében, ne dobjunk intim női pipereszereket a WC-be, inkább dobjuk a szemetesbe, mert ezek az anyagok megdagadnak, lerakódnak a csővezetékben és dugulás okozója lehet.

Visszahívás kérelem:
Email *

Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?

Bármi más információ (telefonszám)